снимка pexelsДойче банк (Deutsche bank) е регистрирала чиста загуба през второто тримесечие

...
снимка pexelsДойче банк (Deutsche bank) е регистрирала чиста загуба през второто тримесечие
Коментари Харесай

Дойче банк отчете загуба от 77 милиона евро

снимка pexels

" Дойче банк " (Deutsche bank) е регистрирала чиста загуба през второто тримесечие на 2020 година макар повишените доходи и намалените разноски, заяви през днешния ден кредитната институция, написа БНР.

Банката е отчела чиста загуба, дължима на акционерите, от  77 милиона евро, което все пак е огромно усъвършенстване по отношение на оповестената чиста загуба от 3,3 милиарда евро през същото тримесечие на предходната година.

Последните тримесечни резултати надминаха упованията на анализаторите.

Германският банков колос съумя въпреки всичко да осъществя облага от 158 милиона евро преди облагане с налози макар надвисналата заплаха от неизбежни загуби поради необслужвани заеми по време на пандемията.

Скъпо преструктурирае стана причина за регистрираната загуба от 946 милиона евро преди облагане с налози през второто тримесечие на 2019 година.

В една среда с доста провокации ние увеличихме приходите, продължаваме да понижаваме разноските и сме напът да осъществим всички наши цели, сподели основният изпълнителен шеф на банката Кристиан Севинг.

Въпреки това Дойче банк трябва да задели 761 милиона евро през второто тримесечие за идни необслужвани заеми. Това е съвсем пет пъти повече от миналата година.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР